Frequently Asked Questions

U vraagt – Wij antwoorden

Welke reizen worden aangeboden?

Er bestaat geen vastomlijnd reisaanbod. Juist niet. De ideale reis is UW reis. Op maat samengesteld. Ter voorbereiding wordt een “en Route” gesprek gehouden, waarin uitgebreid wordt geïnventariseerd wat uw voorkeuren en wensen zijn. Zo maakt u altijd de reis die U wilt maken.

Wat zijn de kosten?

Voor een volledig op maat samengestelde reis op basis van 3 sterren comfort (3 dagen, 2 nachten) betaalt u ca. € 875,- p.p. Elk ander comfortniveau is mogelijk. In ieder geval weet u ruim vooraf wat u zult betalen, zonder verborgen extra’s, ook als bepaalde verrassingselementen zijn voorzien.

Wie is de reisleider?

De reisleider is Robert Guinee, restauratie-architect, Parijs-liefhebber en architectuur-enthousiasteling. Op geheel eigen inspirerende wijze laat hij u de stad beleven. Met passie vertelt hij over de geweldige, maar soms ook minder geweldige bouwwerken.

Waar gaat de reis naartoe?

Parijs natuurlijk. De stad van uw dromen en een stad om van te dromen, misschien zelfs in weg te dromen. Vraag meer info aan en stort u in het avontuur vol beleving en architectuur.

Hoe vindt vervoer in Parijs plaats?

Grotere afstanden worden bij voorkeur op de fiets afgelegd, desgewenst uw eigen uit Nederland mee genomen model. Kleine verplaatsdingen en excursies gebeuren uiteraard te voet. Hierdoor bent u flexibel en volledig vrij in de route en tijdbesteding. U ervaart Parijs met de Parijzenaars.

Heeft u toch nog andere vragen? Stel ze hier: